מתכונים -
חלבי
|
רכיבים:
½1 כוסות שיבולת שועל
1 כף שקדים פרוסים
1 כף גרעיני חמנייה
1 כף גרעיני דלעת
2 כפות פרג
2 כפות שומשום
2 כפות זרעי פישתן
2 כפות קוקוס
2 כפות שמן תירס
3 כפות דבש
½ כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1. לערבב את כל החומרים ולקלות בחום של 120 מעלות למשך רבע שעה (לערבב מדי פעם). כשמתקרר, להוסיף מעט פירות יבשים חתוכים.
אופן ההגשה:
לצקת ¾ כוס יוגורט לכל מנה. על היוגורט להוסיף חופן גרנולה שהכנו. ניתן להוסיף פירות עונתיים טריים חתוכים, ודבש לאוהבי המתוק.
|
|