שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עלי גפן ממולאים בגבינה PDF הדפסה דוא
מתכונים - חלבי



רכיבים:


400 גר' גבינת צאן

1/3 כוס שמן

1 תיבולית שום ופטרוזיליה

2 תיבוליות עשבי תיבול

מלח, פלפל

24 עלי גפן כבושים


אופן ההכנה:


1. לחתוך את הגבינה לאצבעות בעובי 1 ס"מ.

2. ערבב את השמן עם כל התבלינים ולהשרות את הגבינה לשעה.

3. לשטוף את העלים ולשטח על משטח עבודה עם החלק המחוספס כלפי מעלה.

4. לשים בבסיס של כל עלה רצועת גבינה, לקפל פנימה את השוליים ולגלגל את העלה.

5. להניח בצפיפות בתבנית עם הפתח כלפי מטה ולמרוח בשמן זית.

6. לאפות בחום בינוני (180 מעלות) 3-4 דקות, רק עד שהגבינה מתחילה להתרכך ומגישים מיד!



חפשו מתכון נוסף: