מתכונים -
חלבי
|
רכיבים:
250 גרם גבינה כחושה
3 קישואים
ביצה
2 כפות קמח
2 כפות שמנת
5 צנוניות
בצל ירוק
מלפפון
אופן ההכנה:
1. חותכים 3 קישואים קלופים לפרוסות ארוכות, זורים עליהם מעט מלח, מכינים תערובת המכילה:
2 כפות קמח, ביצה, ¼ כוס מים וטובלים בה את הקישואים. משהים את הקישואים בתערובת למשך 10 דקות.
2. מחממים מחבת עם כמות לא קמצנית של שמן ומטגנים את הקישואים.
אופן הכנת המילוי:
1. מערבבים 250 גרם גבינה לבנה כחושה עם 2 כפות שמנת מלח ופלפל ומוסיפים לגבינה בצל ירוק קצוץ דק, צנוניות קצוצות, מלפפון טרי או כבוש קצוץ לקוביות. את המילוי יוצקים בין 2 פרוסות קישואים. ניתן ליצוק מיונית מעל.
|
|