מתכונים -
מזון לתינוקות
|
רכיבים:
1 כרישה (החלק הלבן בלבד)
150 גרם נתחי שווארמה הודו
1 כף טחינה גולמית
1 כוס מים
1 כף שמן
1 כפית מחוקה של סוכר
1 כפית מיץ לימון
1 כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את הכרישה וחותכים לפרוסות את החלק הלבן.
2. מחממים מעט שמן בסיר , מוסיפים ומשחימים את פרוסות הכרישה.
3. מוסיפים לסיר את נתחי השווארמה ומשחימים מעט, תוך כדי ערבוב.
4. מערבבים היטב את כף הטחינה וכוס המים ומוסיפים לסיר.
5. מוסיפים את הסוכר, בוחשים היטב ומבשלים במשך ½ שעה.
6. מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון, מוסיפים לימון ופטרוזיליה ומעבדים לתערובת חלקה.
|
|