שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
אטריות אורז עם פטריות ובצל ירוק PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל אסיאתי



רכיבים:

 

1 חבילה (300 גרם) של אטריות אורז
2 קופסאות שימורים של פטריות חתוכות
1 חבילה של בצלים ירוקים
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 כפיות גינג'ר קצוץ דק
3 כפות רוטב סויה

 

אופן ההכנה:

 

1. קוצצים את הבצלים הירוקים. מסננים את הפטריות מנוזלי השימור.
2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והפטריות יחד עם השום והג'ינג'ר, עד שהירקות מתרככים.
3.  מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן (רצוי לשבור אותן לפני הבישול, כדי שיהיה קל לאכול ולערבב). מסננים ומעבירים לקערה.
4. מערבבים את הירקות יחד עם האטריות. יוצקים מעל את רוטב הסויה ומערבים היטב.



חפשו מתכון נוסף: