שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב גורגונזולה PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים



רכיבים:


100 גרם גבינת גורגונזולה מגוררת

1 מיכל שמנת מתוקה

פלפל לבן טחון

מלח אופן


אופן ההכנה:


1. מחממים את השמנת בסיר ומוסיפים את גבינת הגורגונזולה.

2. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה ומוסיפים את המלח והפלפל.

3. מוסיפים לסיר את הפסטה שבושלה זה עתה. מערבבים במהירות ומגישים מייד.


הערה:


אם הרוטב מתקבל סמיך מדי אפשר להוסיף לו מעט ממי הבישול של הפסטה.



חפשו מתכון נוסף: