שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב דלעת וג'ינג'ר PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:


½ ק"ג דלעת חתוכה לקוביות

5 כפות ג'ינג'ר מרוסק

4 כפות אבקת מרק עוף

1 ליטר מים


אופן ההכנה:


1. בסיר מבשלים מים, דלעת, ג'ינג'ר ואבקת מרק. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ-20 דקות עד לריכוך הדלעת.

2. מסננים, טוחנים ומחזירים בחזרה לאותו סיר מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום, כלומר, עד שנשאר 2/3 מכמות הרוטב.

3. מעבירים דרך מסננת לקבלת מרקם חלק וסמיך.



חפשו מתכון נוסף: