שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב יין אדום PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:


1 בצל קצוץ דק

¾ כוס יין אדום

מלח וגרגירי פלפל שחור טריים

30 גרם מרגרינה

2 כפיות סוכר חום

1 כפית קמח מלא


אופן ההכנה:


1. צולים את הבשר במחבת, מסירים מן האש ומכסים באלומיניום על מנת לשמור על החום. מוסיפים מרגרינה ובצל. בוחשים על אש בינונית במשך 5 דקות או עד לקבלת תבשיל רך מאוד. מוסיפים קמח וסוכר.

2. מבשלים במשך דקה. מוסיפים בהדרגה את היין תוך בחישת הרוטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש מעט ומבשלים במשך 5 דקות נוספות, או עד שכמות התבשיל פוחתת בחצי.

3. מוסיפים תבלינים לפי הטעם ומגישים.


הצעת הגשה:


מגישים על גבי בשר בקר או פרוסות כבש.



חפשו מתכון נוסף: