שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב סלאמי ועגבניות PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:


200 גרם נקניק סלאמי, חתוך לפרוסות, לא דקות מדי

¾ ק"ג עגבניות טריות, מרוסקות

2-3 פלפלוני צ'ילי, חתוכים

2 שיני שום מעוכות

6 עלי בזיליקום קצוצים

פטרוזיליה קצוצה

3 כפות שמן זית

מלח


אופן ההכנה:


1. מחממים את השמן, מוסיפים את פרוסות הסלאמי ומטגנים קלות.

2. מוסיפים את השום והפלפלים החריפים ומטגנים דקה אחת נוספת.

3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח ומבשלים כ-20 דקות.

4. מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ ומורידים מהאש.

5. שופכים על הפסטה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.



חפשו מתכון נוסף: