שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים רוטב פיצה PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים



רכיבים:


½ ק"ג עגבניות טריות, מרוסקות

1 בצל יבש קצוץ דק

1 גזר חתוך לקוביות קטנות

¼ כוס שמן זית

2 שיני שום מעוכות

מלח

½ כפית סוכר


אופן ההכנה:


1. מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מתחיל להשחים, מוסיפים פנימה את השום ומטגנים מעט גם אותו.

2. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הגזר החתוך, המלח והסוכר ומבשלים כ-20 דקות

3. מורידים מהאש, מצננים ומסננים.



חפשו מתכון נוסף: