שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב פורפומטי PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:


1 כוס שמן זית משובח

10-5 שיני שום פרוסות דק

1 - ½  פלפל צ'ילי יבש גרוס

צרור עלי פטרוזיליה קצוצים

מעט בזיליקום ואורגנו

מלח ופלפל שחור גרוס טרי

1 קופסת אנשובי


אופן ההכנה:


1. מחממים (לא מטגנים) בסיר גדול שמן זית,שום,צ'ילי ואנשובי.

2. מערבבים היטב במשך 4 דקות. מוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה ואת עשבי התיבול.

3. מערבבים פנימה את הפסטה החמה. מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש

4. מוסיפים את יתרת הפטרוזיליה ומגישים עם פרמז'ן.



חפשו מתכון נוסף: