שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים פסטו PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים



רכיבים:


2 כוסות עלי בזיליקום טריים

3-2 שיני שום מעוכות

100 גרם פרמז'ן מגוררת

2 כפות צנוברים

½ כוס שמן זית

מלח ופלפל שחור טחון טרי

50 גרם חמאה או ¼ כוס שמנת מתוקה


אופן ההכנה:


1. מעבדים במג'ימי'ס את הבזיליקום עם שום, גבינה וצנוברים.

2. מוסיפים שמן זית עד למרקם הרצוי ומתבלים במלח, פלפל וקליפת לימון.

3. מבשלים פסטה במי מלח רותחים. מסננים, שומרים 1/3 כוס ממי הבישול ומחזירים אותם לסיר.

4. מערבבים את החמאה (או השמנת) עם המים שבסיר ומוסיפים את הפסטה המבושלת.

5. מוסיפים את הפסטו ומערבבים לציפוי אחיד, כך שהפסטה תיצבע בירוק.



חפשו מתכון נוסף: