שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב קרבונה PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:


100 גר' בייקון, חתוך לפרוסות דקות וקטנות

1 כפית שמן זית

1 שן שום מרוסקת

1 מיכל שמנת רגילה

1 ביצה

מלח ופלפל לבן טחון דק


אופן ההכנה:


1. מטגנים במחבת את פרוסות הבייקון ללא שמן עד שהן משחימות כמעט.

2. במחבת נפרדת שמים מעט שמן זית ומטגנים את השום.

3. מוסיפים למחבת את השמנת, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה.

4. מוסיפים למחבת את הפסטה שבושלה זה עתה ואת הבייקון המטוגן בוחשים ומכבים את האש.

5. שופכים על הפסטה החמה את חלמון הביצה, בוחשים במהירות ומגישים מיד.



חפשו מתכון נוסף: