שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מרק צלול PDF הדפסה דוא
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

איך עושים את זה ?


לחלבון הביצה יש יכולות גיבוש וספיחה מיוחדות. כשאנחנו מערבבים חלבון בתוך ציר ומחממים באיטיות, חלקיקי המזון הקטנים יצמדו אל החלבון ויצופו איתו לפני השטח. תוספת של גורם חומצי כלשהו - עגבניות, או לימון בדרך כלל - תעודד ותייעל את התגובה הכימית הזו. יכולת הספיחה של החלבון למוצקים היא לאין ערוך יותר טובה מכל מסננת או בד. היא ממש שואבת את כל העכירות מהציר ומבהירה אותו.



חפשו מתכון נוסף: