מתכונים -
מזון לתינוקות
|
רכיבים:
1 בצל גדול קלוף
1 חבילת תרד קפוא
3 שיני שום
50 גרם גבינה בולגרית שמנה
½ כוס גבינה צהובה מגוררת
2 ביצים
קורט אגוז מוסקט טחון
1 כף חמאה לטיגון
אופן ההכנה:
1. קוצצים דק את הבצל. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה.
2. מוסיפים את התרד הקפוא ומבשלים כ-15 דקות, עד שהנוזלים מתאדים. (אם נשארו נוזלים לאחר הבישול, יש לסנן אותם).
3. מעבירים את התערובת למעבד מזון / בלנדר ומעבדים עד שמתקבלת מחית.
4. משמנים תבנית פיירקס במעט חמאה ויוצקים לתוכה את המחית.
5. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים במשך חצי שעה.
|
|