שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת תרד (9-12 חודשים) PDF הדפסה דוא
מתכונים - מזון לתינוקות

רכיבים:


1 בצל גדול קלוף

1 חבילת תרד קפוא

3 שיני שום

50 גרם גבינה בולגרית שמנה

½ כוס גבינה צהובה מגוררת

2 ביצים

קורט אגוז מוסקט טחון

1 כף חמאה לטיגון


אופן ההכנה:


1. קוצצים דק את הבצל. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה.

2. מוסיפים את התרד הקפוא ומבשלים כ-15 דקות, עד שהנוזלים מתאדים. (אם נשארו נוזלים לאחר הבישול, יש לסנן אותם).

3. מעבירים את התערובת למעבד מזון / בלנדר ומעבדים עד שמתקבלת מחית.

4. משמנים תבנית פיירקס במעט חמאה ויוצקים לתוכה את המחית.

5. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ואופים במשך חצי שעה.



חפשו מתכון נוסף: