שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
לזניה ממולאת בגבינות ועשבי תיבול PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה



רכיבים:


2 חבילות גבינה צהובה מגוררת

1 חבילת גבינה כחושה

1 מיכל שמנת מתוקה

2 ביצים

1 חבילת תרד גדולה

צרור בזיליקום

3 צרורות עירית

כף שום כתוש

מלח

פלפל

צרור פטרוזיליה

קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות

1 חבילת עלי לזניה


לעיטור:


300 גרם גבינה מגוררת


אופן ההכנה:


1. מערבבים היטב את הגבינות, הביצים, התבלינים והשמנת המתוקה.

2. משמנים היטב תבנית אפיה ומרפדים אותה בעלי לזניה .

3. מוסיפים מתערובת הגבינה ולרצף בעלי לזניה ,במקביל לקצוץ את כל עשבי התבלין.

4. מרצפים בשכבה נוספת של עלי לזניה ומפזרים מעל את עשבי התבלין ושוב עלי לזניה, גבינות ועלי לזניה.

5. למרוח את העגבניות המרוסקות. לפזר מלמעלה גבינה מגוררת ולהכניס לתנור-ב- 170 מעלות ל- 20-30 דקות.



חפשו מתכון נוסף: