מתכונים -
פסטה
|
רכיבים:
עלי לזניה
קילו גבינת ריקוטה מלוחה
250 גרם מסקרפונה
100 גרם פקוריני (גבינת כבשים טחונה)
מלח, פלפל שחור גרוס
אורגנו
שום
שמן זית
סוכר
צ'ילי
3 ביצים
פחית עגבניות מרוסקות בתוספת בצל (800 גרם)
300 גרם מוצרלה
אופן ההכנה:
1. את עלי הלזניה מסדרים על גבי תבנית כך שיכסו את כל התחתית.
2. לקערה: 1 קילו ריקוטה מלוחה. 250 גרם מסקרפונה. 100 גרם פקוריני. קורט מלח ומעט פלפל שחור. כף אורגנו וחצי כפית שום. רבע כוס שמן זית. 3 ביצים. מערבבים הכל ומניחים על העלים. על מנת שהעלים לא יזוזו כדאי לשים תחילה כמות קטנה על כל עלה.
3. מניחים שכבה נוספת של עלי לזניה בצורה דומה.
4. לקערה: פחית עגבניות מרוסקות בתוספת בצל. (800 גרם). מוסיפים מעט מלח וכף סוכר, חצי כפית צ'ילי וכפית אורגנו. מערבבים ומחליקים על עלי הלזניה. מפזרים 300 גרם מוצרלה.
5. להכניס לתנור למשך כ 40- דקות (עד שהגבינה משחימה היטב) 180-120 מעלות.
|
|