מתכונים -
פסטה
|
רכיבים:
32 יחידות ניוקי תפוחי אדמה
32 יחידות ניוקי בטטה
4 כפות שמן זית
1 גזר בינוני קלוף
1 כרשה (החלק הלבן בלבד)
1 בצל סגול קלוף
1 פלפל צהוב
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל לבן
½1 כפיות סוכר
3 עלי בזיליקום לקישוט
אופן ההכנה:
1. חותכים את הירקות לרצועות דקות מאוד. מחממים במחבת 3 כפות שמן ומטגנים על אש בינונית לפי הסדר: כרשה, גזר, בצל, פלפל צהוב. (ממתינים כדקה וחצי בין ירק לירק). מתבלים במלח ופלפל לבן.
2. מוסיפים את הסוכר ומקפיצים קלות עד שהירקות מבריקים. מורידים מהאש ושומרים חם.
3. הניוקי: מחממים במחבת טפלון 4 כפות שמן זית ומטגנים את הניוקי על להבה בינונית מכל צידם עד השחמה קלה. (אם הניוקי קפוא יש להפשירו מראש).
4. מחלקים את הירקות ל 4 צלחות, מניחים מעל 8 ניוקי מכל סוג. מקשטים בבזיליקום קצוץ ומגישים מיד.
|
|