מתכונים -
פסטה
|
רכיבים:
250 גרם פסטה דקה
4 כפות שמן זית
400 גרם ברוקולי קפוא
1 שקית פטריות יבשות מושרות במעט מים חמים למשך כ ½ שעה
4 שיני שום כתושות
1 מיכל שמנת מתוקה
1 צרור פטרוזיליה
250 גרם גבינה צהובה מגוררת
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל 180 מעלות. במקביל מבשלים את הפסטה. במעט שמן זית מטגנים את הברוקולי למס' דקות.
2. מוסיפים את השמנת ומבשלים כ 5 דקות נוספות. מתבלים במלח, פלפל ובוחשים פנימה את הפטרוזיליה והפטריות המושרות ומסירים מהאש.
3. מערבבים את הפסטה והרוטב ומשטחים בתבנית. מפזרים מעל את הגבינה ואופים ב 180 מעלות למשך כ 10-15 דקות.
|
|