מתכונים -
פסטה
|
רכיבים:
200 גרם קישואים ללא תוכנם, חתוכים לרצועות
150 גרם פטריות שמפיניון חצויות
½1 כוסות מים
2 כפיות אבקת מרק פטריות
שמן זית לטיגון
גבינת פרמז'ן
אופן ההכנה:
1. במחבת עמוקה מקפיצים קלות קישואים בשמן זית.
2. מוסיפים פטריות ומערבבים.
3. מוסיפים את אבקת המרק והמים ומביאים לרתיחה.
4. בינתיים, מכינים פסטה לפי הוראות היצרן שעל האריזה. 5
. כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה ומערבבים לתוכה את הרוטב.
6. לפני ההגשה מגררים גבינת פרמזן מעל כל מנה.
|
|