מתכונים -
קפה
|
רכיבים:
שתי כוסות מים
½1 כפיות עלי תה
3 כפיות סוכר
½ כוס חלב
מקל קינמון באורך 3 ס"מ או כפית קינמון טחון
2 תרמילי הל או ¼ כפית אבקת הל
½ כפית אבקת ג'ינג'ר
מעט עלי למון גראס (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. בסיר - לחמם שתי כוסות מים. כאשר מתחיל לבעבע - להוסיף כפית וחצי של עלי תה ולהביא לרתיחה. להחליש האש ולהוסיף 3 כפיות סוכר, חצי כוס חלב, 3 ס"מ מקל קינמון או כפית קינמון טחון, 2 תרמילי הל או רבע כפית אבקת הל, 3 ציפורן, חצי כפית אבקת ג'ינג'ר אפשר להוסיף מעט עלי למון גראס.
2. לבשל הכול יחד אש קטנה כמה דקות לצקת לכוסות דרך מסננת
|
|