שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
חביתיות מצה PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:


3 מצות

2 ביצים

1-2 כפות מים / חלב

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

שמן לטיגון

מרגרינה


אופן ההכנה:


1. שוברים את המצות בקערה רחבה, יוצקים עליהן מים ומסננים מיד.

2. בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם 1-2 כפות מים או חלב.

3. מוסיפים את פתיתי המצה המסוננים, מתבלים ומערבבים היטב.

4. מחממים שמן במחבת בינונית, יוצקים מעט מעיסת המצות ומטגנים כחביתה משני הצדדים.

5. ממשיכים בדרך זו להכין מספר חביתיות מגישים חם. הערה: מומלץ להגיש לצד החביתיות המלוחות שמנת חמוצה. על החביתיות המתוקות מומלץ לבזוק מעט סוכר וקינמון, להגיש בצד דבש או ריבה.



חפשו מתכון נוסף: