מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
5 מצות
2-3 בצלים
2 כפות שמן זית
150 גר' עוף מבושל וטחון
3 ביצים
2 כפות קמח מצה
מלח, פלפל, אבקת צ'ילי
אופן ההכנה:
1. להרטיב את המצות במים ולהניח אותן על מגבת. לכסות במגבת לחה.
2. לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את העוף והתבלינים ולאדות כ- 10 דקות.
3. לצנן, להעביר לקערה ולהוסיף 2 ביצים, בצל ירוק קצוץ וקמח מצה. לטעום ולתקן תיבול.
4. לחצות כל מצה לשניים, להניח כף מהתערובת ולגלגל בזהירות.
5. לטרוף את הביצה השלישית עם מעט מים ורבע כפית מלח, לטבול כל גליל ולטגן עד שהמצה מקבלת גוון חום.
|
|