מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
6 מצות
4-5 ביצים
700 גר' פטריות טריות חתוכות לפרוסות
3 בצלים גדולים קצוצים
מלח, פלפל
מעט חוואייג' למרק
מעט אגוז מוסקט מגורר
אופן ההכנה:
1. לטגן בצל לתחילת הזהבה.
2. להוסיף פטריות ולטגן עד שהן מפסיקות להפריש נוזלים.
3. להרטיב מצות, לסחוט ולפורר. להוסיף לפטריות.
4. להוסיף ביצים טרופות.
5. לתבל במלח, פלפל, חוואייג' למרק, מעט אגוז מוסקט.
6. לשמן תבנית במרגרינה ולזרות מעט קמח מצות.
7. לצקת את התערובת. לאפות כ- 40 דקות בחום 180.
|
|