שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סנדוויץ' מלחם זיתים, פסטרמה ודבש PDF הדפסה דוא
מתכונים - סנדוויצ'ים

רכיבים:


2 פרוסות לחם זיתים

מיונז וקטשופ ביחס שווה

טבעות דקות של בצל סגול (אפשר גם בצל רגיל)

פרוסות דקות של עגבניה

פרוסות מלפפון חמוץ דקות

30 גרם פסטרמה מתובלת בדבש

עלי רשאד או ארוגולה


אופן ההכנה:


1. מורחים על גבי פרוסת לחם את המיונז-קטשופ בשיכבה אחידה ועליה את הירקות.

2. מניחים את פרוסות הפסטרמה וסוגרים עם פרוסת הלחם השניה.

3. מניחים בתנור/טוסטר אובן במשך 3 דקות על מנת שהסנדוויץ' יצא קריספי.



חפשו מתכון נוסף: