שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סנדוויץ' גבינת רוקפור, ריבה ואגסים PDF הדפסה דוא
מתכונים - סנדוויצ'ים

הכמויות מיועדות להכנת 4 מנות.


רכיבים:


8 פרוסות לחם שיפון כהה

4 כפות ריבת שזיפים

200 גרם גבינת רוקפור מפוררת לגושים גדולים

2 אגסים אדומים מגולענים וחתוכים לפרוסות

12 עלי אנדיב בהירים

מעט אגוזי מלך קצוצים דק


אופן ההכנה:


1. מורחים 4 פרוסות בריבת השזיפים. מפזרים מעל את גושי גבינת הרוקפור ומעליה מסדרים יפה את פרוסות האגסים.

2. מפזרים מעל את אגוזי המלך ומעליהם מניחים את עלי המנדיב (3 עלים על גבי כל פרוסה).

3. בארבעת הפרוסות הנותרות, סוגרים את הכריכים.

 



חפשו מתכון נוסף: