רכיבים:
12 פרוסות דקות של לחם פומפרניקל
גבינת עיזים/גבינת שמנת למריחה
200 גרם סלמון מעושן ופרוס
4 ביצים קשות מקולפות ופרוסות
מיץ מלימון טרי
1 בצל סגול פרוס לטבעות דקות מאוד
4 כפיות עלי עירית קצוצים דק
4 כפיות צלפים קצוצים דק
4 כפיות ביצי סלמון (לא חובה)
1 לימון פרוס דק
3 עלי חסה
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה:
1. לוקחים 4 פרוסות לחם ומורחים עליהם מהגבינה. מניחים מעל שכבת פרוסות סלמון ופרוסות ביצים קשות. מוסיפים מעט מלח, פלפל ולימון ומוסיפים את פרוסות הבצל ועלה חסה.
2. מורחים עוד 4 פרוסות בגבינה. מניחים אותן מעל שכבת הבצל (שכבת הפרוסות הראשונה) ומהדקים קלות. מוסיפים שכבה נוספת של סלמון ומפזרים מהעירית, הצלפים וביצי הדג (אם בחרתם להשתמש בכאלה) ועלה חסה.
3. מכסים ב4 פרוסות הלחם הנותרות, מהדקים קלות ובעזרת סכין חותכים באלכסון.
|