מתכונים -
סנדוויצ'ים
|
רכיבים:
80 גרם פילה בקר
40 גרם חמאה
50 גרם פיטריות
50 גרם בצל קלוי מעט
אורוגולה
מספר עלי כרוב לבן (לא חובה)
מרינדה:
30 גרם חרדל
מעט טימין קצוץ
מעט שמן זית
מעט מלח גס
מעט פלפל שחור גרוס
2 פרוסות לחם כפרי
אופן ההכנה:
1.מערבבים את כל חומרי המרינדה, מכניסים פנימה את הפילה בקר, לאחר מכן צולים כ - 20 שניות מכל צד.
2. מורחים חמאה משני צידי הלחם, מניחים את הפילה ולאחר מכן את בצל והפטריות שמחוממים גם כן, שמים עלי כרוב (לא חובה), סוגרים בעלי אורוגולה ומגישים מייד.
|
|