מתכונים -
סנדוויצ'ים
|
רכיבים:
1 לחם קובני (הדומה לג'בטה, אפשר גם בגט)
חרדל צהוב
שמן זית
חמאה רכה או מיונז
100 גרם הם פרוס
100 גרם כתף לבן צלוי פרוס
60 גרם גבינה שוויצרית פרוסה
ענף שמיר כבוש
רצועות שומר כבוש
אופן ההכנה:
1. חותכים את הלחם לאורכו.
2. מורחים בצד התחתון זמן זית, חמאה או מיונז, חרדל. מסדרים את פרוסות ההם, הכתף, הגבינה, את הכבושים בצד האחר.
3. סוגרים את הכריך, מחממים בטוסטר או על מחבת עד שהגבינה נמסה.
|
|