מתכונים -
פשטידות וקישים
|
רכיבים:
1 ק"ג קישואים
1 בצל גדול
1 קוטג´
2-3 פרוסות גבינה צהובה (אפשרי קצ´קבל או כל גבינה פיקנטית אחרת)
2 ביצים
2 כפיות אבקת מרק בצל
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1.פורסים את הבצל והקישואים בעזרת המג´ימקס (עם הדיסק של הסכין הבודדת, שיחתכו לפלחים).
2. לשים בסיר טפלון מעט שמן ולהוסיף את הבצל והקישואים. מבשלים אש קטנה כ-15-20 דקות, מאדים ומשחימים, עד שהנוזלים מתאדים.
3. מוסיפים את הקוטג´, את הגבינה הצהובה (מגוררת), את הביצים ואת שאר התבלינים.
4. אופים בתנור כ-30-40 דקות בחום של 200 מעלות.
הערה:
אפשר להוסיף לקישואים בזמן הטיגון פטריות. וכמו כן, אפשר להחליף את הקישואים בירק אחר או בשילוב עם אחרים.
|
|