שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת תפוחי אדמה בחלב PDF הדפסה דוא
מתכונים - פשטידות וקישים



רכיבים:


6-8 תפוחי אדמה פרוסים דק ככל שניתן (לא במעבד מזון)

½1 כוסות חלב דל שומן

מלח, פלפל

אגוז מוסקט

בצל קטן פרוס דק

3 שיני שום פרוסות דק


אופן ההכנה:


1. מבשלים את פרוסות תפוחי האדמה והבצל בחלב ומוסיפים תבלינים.

2. מבשלים עד שפרוסות תפוחי האדמה מתרככות (לא רכות מדי).

3. מוסיפים את השום.

4. משמנים תבנית (רצוי באמצעות מגבת נייר טבולה במעט שמן). מעבירים את פרוסות תפוחי האדמה לתבנית.

5. אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות, למשך כ-45 דקות, עד שמשחים. בזמן הבישול.


הערה:


1. אם כוס וחצי חלב לא מספיקות כדי לכסות, אפשר להוסיף.

2. אם יש עודפי חלב בזמן שמעבירים לתבנית, לא חייבים להעביר את הכל - זה מאריך את זמן האפיה.

 



חפשו מתכון נוסף: