רכיבים:
לבסיס:
½ ק"ג קמח
200 גרם חמאה
½ כפית מלח
½ כפית פלפל
½ כוס יוגורט
2 ביצים
למילוי:
1 ק"ג ברוקולי מופרד לפרחים
250 גרם גבינת עיזים רכה
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שאטה
3 ביצים
3 בצלים, חתוכים לרצועות דקות
אופן ההכנה:
הבצק:
1. מערבבים ביחד את הקמח, החמאה, המלח והפלפל עד לקבלת פירורים.
2. מוסיפים את היוגורט והביצים ובוחשים היטב עד לקבלת בצק.
3. משטחים את הבצק בתבנית.
המילוי:
1. מחממים מעט שמן במחבת ומקפיצים בו את פרחי הברוקולי ורצועות הבצל.
2. מתבלנים ומקפיצים לעוד מספר שניות, מעבירים לקערה על מנת שיתקרר.
3. לאחר שהתקרר, מוסיפים את הגבינה והביצים ומערבבים.
4. יוצקים את התערובת על הבצק ואופים בטמפרטורה בינונית (180 מעלות) למשך 15-18 דקות.
|