שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
גבינת מוצרלה צמחית PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

רכיבים:

 

1/2 כוס שמרי בירה
1/3 כוס שיבולת שועל (קוואקר)
1/4 כוס עמילן תירס (קורנפלור)
1/4 כוס מיץ לימון
4 כפות טחינה גולמית
1 כף שבבי בצל
1 כפית מלח
2 כוסות מים

 

אופן ההכנה:


  1. שמים את כל החומרים בממחה (בלנדר) ומפעילים עד לקבלת עיסה חלקה.
  2. יוצקים לסיר ושמים על אש קטנה עד בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד (זהירות – נשרף בקלות). ממשיכים עד לקבלת עיסה סמיכה מאד.
  3. משמנים קלות כלי (בנפח של כ-3 כוסות) ויוצקים פנימה את העיסה. לקבלת פרוסות עגולות משתמשים בגליל צר.
  4. מכסים במכסה או בניילון ומניחים במקרר למשך הלילה.
  5. חותכים בזהירות לפרוסות או משתמשים כממרח.

 

גיוון: לקבלת גבינה מעושנת מוסיפים 1/4 כפית תמצית טעם מעושן.



חפשו מתכון נוסף: