מתכונים -
בשר
|
צלי בשר עם פטריות.
½ 1 ק"ג בשר חתוך לקוביות (שפונדרה, שריר, ראש ...)
קופסה גדולה של פטריות שלמות (לסנן ולשטוף)
8-10 שיני שום קצוצות/כתושות
1. מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את הבשר ומטגנים יחד כמה דקות עד שהבשר משנה את צבעו.
2. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ- 3 דקות.
3. מוסיפים את כל שאר המצרכים ומים עד כיסוי.
4. סוגרים את הסיר ומבשלים כ- שעה וחצי אחרי הרתיחה.
5. פותחים טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
הערה:
במידה וישנם הרבה נוזלים ממשיכים לבשל בסיר פתוח לצמצום
|
|