שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
מתכון גרנולה PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

גרנולה עם קינמון.

 

הצעת הגשה.


רכיבים:


300 גרם פתיתי שיבולת שועל

100 גרם גרעיני חמניות קלופים

100 גרם שקדים מולבנים (שלמים או שבבים)

100 גרם שומשום

100 גרם קוקוס טחון

¼ כוס שמן תירס

½ כוס מים חמים

½ כוס דבש

1 כפית קינמון טחון

50 גרם צימוקים


להגשה:


יוגורט

דבש

פירות טריים, חתוכים


אופן ההכנה:


1. מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות) ומרפדים תבנית בגיליון נייר אפייה.

2. מערבבים את שיבולת השועל, גרעיני החמנייה, השקדים, השומשום והקוקוס.

3. מערבבים בקערה נוספת את השמן, המים, הדבש והקינמון.

4. מאחדים את שתי התערובות ומניחים (משטחים) בתבנית. מכניסים לתנור ואופים 10 דקות. מוציאים, מערבבים ואופים 10 דקות נוספות. מוציאים ומערבבים שוב. מוסיפים את הצימוקים ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות. מצננים ומעבירים לכלי אטום. אפשר לשמור עד שבוע. מגישים עם יוגורט, דבש ופירות, לחיזוק הבריאות.



חפשו מתכון נוסף: