שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
תפוחי אדמה צלויים במיונז PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

רכיבים:


1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים חצויים או חתוכים לרבעים

½2 כוס מיונז

1 כף חרדל דיז'ון גרגרים

3 - 5 שיני שום כתושות

מלח ופלפל שחור טחון טרי

מעט טבסקו


אופן ההכנה:


1. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 - 250 מעלות.

2. מערבבים בצנצנת מיונז, חרדל, שום, שפע מלח ופלפל, טבסקו וחצי כוס מים, עד לקבלת מרקם אחיד.

3. מערבבים תפוחי אדמה עם תערובת המיונז בקערה או בשקית, כך שיצופו היטב.

4. מעבירים את תפוחי האדמה המצופים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים בשכבה אחת.

5. אופים במשך 40 – 45 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים.



חפשו מתכון נוסף: