מתכונים -
אוכל הודי
|
רכיבים:
¼ אבטיח גדול
½1 כפיות אבקת צ'ילי אדום חריף
קורט אבקת כורכום
½ כפית אבקת כוסברה
1 כפית שום, מעוך
מלח
¼ כפית זרעי כמון
3-2 כפיות ליים או לימון
מעט סוכר (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. חותכים את האבטיח לקוביות של 4 ס"מ בערך.
2. מרסקים כוס אבטיח למיץ ומוסיפים: צ'ילי, כורכום, כוסברה, שום ומלח לפי הטעם.
3. מחממים שמן בווק ומוסיפים את זרעי הכמון ל 20 שניות ומיד אחריהם את מיץ האבטיח.
4. מנמיכים את האש ומחממים כ 5 דקות עד לבישול מלא של התבלינים. (יודעים לפי הריח) וצמצום הרוטב ל 2/3.
5. מוסיפים את הליים והסוכר ומבשלים כדקה.
6. מוסיפים את חתיכות האבטיח ומבשלים כדקה.
|
|