שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
תבשיל מונג דאל ועגבניות PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:

 

200 גרם מונג דאל

2 עגבניות גדולות, קצוצות

2 פלפל ירק חריף, קצוץ

½2 ס"מ ג'ינג'ר, קצוץ

3 שיני שום, קצוץ

¼ כפית אבקת כורכום

1 כפית כוסברה טרייה, קצוצה

8 עלי קארי ירוק

1 כפית חמאה

מלח

 

רכיבים:

 

1. שוטפים את הדאל במים ומשרים במים ל 15 דקות.

2. מוסיפים לסיר 5 כוסת מים רותחים. מוסיפים את הדאל, העגבניות, ג'ינג'ר, הכורכום ו ¾ מכמות השום. מביאים לרתיחה ומוסיפים את המלח ומבשלים כחצי שעה.

3. מורידים מהאש ומועכים בעדינות את הדאל (לא יותר מדי).

4. מוסיפים את הכוסברה ועלי הקארי ומחזירים לאש ל 5 דקות.

5. ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את השום. מטגנים קלות להזהבה. שופכים את התערובת על הדאל ומגישים.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: