מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
הצעת הגשה.
רכיבים:
5 אגסים, קלופים, חצויים וללא הליבה
½ כוס סוכר חום
½ חבילת חמאה
1 ליטר מיץ תפוחים
½ כפית קינמון
אופן ההכנה:
1. שופכים את הסוכר על צלחת עמוקה (צלחת מרק).
2. ממיסים בסיר את החמאה.
3. טובלים את הצד החתוך בכל אגס בסוכר החום ומטגנים (בחמאה) במשך 2 דקות, או עד שהאגסים שחומים ומעלים ניחוח קרמל.
4. מוסיפים את מיץ התפוחים ואת הקינמון, מביאים לרתיחה. מנמיכים הלהבה ומבשלים במשך 20 דקות.
אופן ההגשה:
1. מצננים מעט את הליפתן לפני ההגשה.
|
|