מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
3 סלקים אדומים
1 בצל קטן, חתוך לרצועות דקות
5-6 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק
2 כפות שמן
מיץ מ-½ לימון גדול
מלח פלפל לפי טעם
ניתן להוסיף כמון לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את הסלקים, חוצים לשניים ומבשלים במים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש. מבשלים במשך 30-40 דקות עד לריכוך מלא של הסלקים.
2. לאחר שמתקרר, מנקים את הקליפה וחותכים לחתיכות קטנות.
3. מוסיפים את רצועות הבצל הדקות, את הפטרוזיליה קצוצה ואת התבלינים ומערבבים.
|
|