שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט סלק - ברבה PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים



רכיבים:

 

3 סלקים אדומים

1 בצל קטן, חתוך לרצועות דקות

5-6 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק

2 כפות שמן

מיץ מ-½ לימון גדול

מלח פלפל לפי טעם

ניתן להוסיף כמון לפי הטעם

אופן ההכנה:

 

1. שוטפים היטב את הסלקים, חוצים לשניים ומבשלים במים.  מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש. מבשלים במשך  30-40 דקות עד לריכוך מלא של הסלקים.

2. לאחר שמתקרר, מנקים את הקליפה וחותכים לחתיכות קטנות.

3. מוסיפים את רצועות הבצל הדקות, את הפטרוזיליה קצוצה ואת התבלינים ומערבבים.

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: