מתכונים -
סלטים
|
רכיבים:
10 עגבניות קלופות וחתוכות לריבועים קטנים.
2 פלפלים ירוקים בהירים- חתוכים לריבועים.
1 פלפל חריף חתוך לריבועים
כפית פפריקה
5-6 שיני שום כתוש
¼ כוס שמן
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה :
1. מאדים בסיר על אש בינונית את העגבניות והפלפלים- במשך ½ שעה.
2. מוסיפים את השום הכתוש ואת התבלינים (ללא השמן). מערבבים ומאדים עוד ¼ שעה , עד שבסיר כמעט ולא נשארים נוזלים.
הערה: יש להקפיד לערבב לקראת הסוף- כדי שלא יישרף הסלט.
3. מוסיפים את השמן ומערבבים לעוד חמש דקות.
|
|