שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
רוטב סמיך לתבשיל העדשים והאורז PDF הדפסה דוא
מתכונים - רטבים

רכיבים:

 

2 - 1 בצלים (כ-250 גר') קצוצים דק

5 - -4 עגבניות (כ-500 גר') חתוכות דק

4 – 3 ביצים טרופות + מלח

1 כף רסק עגבניות

1 כפית שטוחה מלח + ½ כפית פלפל שחור

4 – 3 כפות שמן


אופן ההכנה:

 

1. מטגנים הבצל עד להזהבה, מוספים את הפלפל השחור והביצים ומערבבים עם הבצל עד ליצירת גושים מוזהבים.

2.  מנמיכים להבה ומוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות והמלח. מערבבים ומבשלים עם מכסה עד שהנוזלים מתאדים והרוטב מסמיך.

 



חפשו מתכון נוסף: