מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
5 מצות
2-3 בצלים
בצל ירוק, קצוץ דק
2 כפות שמן זית
150 גר' עוף מבושל וטחון
3 ביצים
2 כפות קמח מצה
קורט מלח
קורט פלפל
קורט אבקת צ'ילי
אופן הכנה:
1. להרטיב את המצות במים ולהניח אותן על מגבת. לכסות במגבת נוספת, לחה.
2. לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את העוף והתבלינים ולאדות במשך 10 דקות.
3. לצנן, להעביר לקערה ולהוסיף 2 ביצים, בצל ירוק קצוץ וקמח מצה. לטעום ולתקן תיבול.
4. לחצות כל מצה לשניים, להניח כף מהתערובת ולגלגל בזהירות.
5. לטרוף את הביצה השלישית עם מעט מים ו - ¼ כפית מלח, לטבול כל גליל ולטגן לצבע חום יפה.
|
|