שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת כבד PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

300 גרם כבד

6 מצות

3 ביצים

1 בצל גדול

½ כוס שומן עוף

מלח, פלפל שחור – לפי הטעם

 

 

אופן ההכנה:

 

 

1. משרים את המצות במים. סוחטים היטב ומפוררים בעזרת הידיים דק ככל שניתן.

2. מערבבים 2 ביצים ומעט מלח ופלפל ומוסיפים ¼ מכמות שומן העוף.

3. משמנים את  תבנית האפיה ומרפדים אותה במחצית מתערובת המצות.

4. במעט שמן, מטגנים את הכבד ומניחים בצד שיתקרר מעט.

5. מטגנים את הבצל ב ¼ מכמות שומן העוף שנותר.

6. במעבד מזון, טוחנים את הכבד עם הבצל. מוסיפים לתערובת ביצה אחת ומתבלים במלח ובפלפל.

7. שופכים את התערובת מעל המצות ומכסים במחצית השניה של המצות.

8. יוצקים מעל למצות את יתרת שומן העוף.

9. אופים בטמפרטורה של 160 מעלות במשך 45 דקות.

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: