מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
4 תפוחי עץ ירוקים גדולים
250 גרם צימוקים מושרים בתערובת של מים חמים ו-3 כפות ברנדי משובח
100 גרם שזיפים שחורים, מגולענים וקצוצים
100 גרם משמשים מיובשים קצוצים קטן קטן, כמו בסלט ירקות
100 גרם אגוזי פקאן
5 כפות סוכר חום או מולאסה
קורט קינמון
1 כפית קליפת תפוז מגוררת
אופן ההכנה:
אפשרות א': מכניסים את כל הרכיבים למעבד מזון ומעבדים לא יותר מ–20 שניות.
אפשרות ב' : מגרדים תפוחים בפומפיה, קוצצים פקנים, מערבבים עם שאר החומרים.
|
|