שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
נזיד בקר בבירה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

700 גר' בשר לצלי

2 כפות שומן אווז (או שמן)

400 גר' בצל קצוץ

300 מ"ל בירה

150 מ"ל ציר בשר

גזר מגורר

15 גר' קמח

15 גר' סוכר חום

עלה דפנה

מלח ופלפל


אופן ההכנה:


1. חותכים את הבשר לקוביות.

2. ממיסים את השומן במחבת ומשחימים בו את הבשר. (את הבשר המושחם מעבירים לקדרה).

3. במחבת נפרדת מזהיבים את הבצל ומוסיפים אותו לקדרה. מוסיפים לקדרה את הציר, את הבירה הסוכר והגזר. מתבלים ומוסיפים את עלה הדפנה.

4. מערבבים היטב ומבשלים בטמפ' 180 מעלות למשך שעתיים.


הערה: חמש דקות לפני הסיום מוסיפים את הקמח, מערבבים היטב ומחזירים לתנור.



חפשו מתכון נוסף: