שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
כבד קצוץ בנוסח הונגרי PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

1 ק"ג כבדי עוף צלויים

1 בצל גדול, קצוץ

3 ביצים קשות

מלח, פלפל

¼ כפית פפריקה מתוקה

¼ כפית קינמון

1 כף דבש

¼ כוס יין אדום

 

אופן ההכנה:


1. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב.

2. מוסיפים את הכבדים ומטגנים יחד במשך 5 דקות.

3. מצננים ומעבירים את כל החומרים למעבד מזון. מעבדים למחית חלקה.

 

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: