שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
פשטידת גבינות וברוקולי PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:


1 חבילת ברוקלי טרי או קפוא

1 גבינת מלוחה 16% מגוררת

1 חבילת גבינה צהובה מגוררת
2 קופסאות גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
2 בצלים גדולים, קצוצים
4 כפות קמח מצה
1 ביצה
מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1. חולטים את הברוקולי במים רותחים עד שמתרכך.
2.  מטגנים את הבצלים עד להזהבה.
3. מערבבים בקערה את כל סוגי הגבינות מלבד הגבינה הצהובה המגוררת, מוסיפים את הביצה, קמח המצה, הבצל המטוגן, מתבלים במעט מלח ופלפל. (שימו לב, הגבינות מכילות מלחים, לכן יש להוסיף מעט מאוד מלח).
4. קוצצים גס את הברוקלי ומכניסים לתערובת.
5. משמנים בשמן הזית את תבנית האפיה, שופכים את התערובת ומכסים בשכבה נדיבה מאוד של גבינה צהובה מגוררת.
6. אופים ב 180º כ- 40 דקות עד שהפשטידה שחומה וריחנית.

 



חפשו מתכון נוסף: