שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
חרוסת בנוסח גרוזיני PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח



רכיבים:

 

2 ק"ג תפוחי עץ

½1 ק"ג אגסים

400 גרם אגוזי מלך או פקאן

200 גרם אגוזי בונדוק

½ כוס ערמונים קלופים

½ כוס שקדים קלופים

½ כוס תמרים מגולענים וקצוצים

1 כוס יין אדום מתוק

צימוקים

סוכר

 

אופן ההכנה:

 

1. קולפים את הפירות ומגררים אותם גס.

2. טוחנים גס את האגוזים, את הערמונים ואת השקדים.

3. מערבבים היטב את כל החומרים.



חפשו מתכון נוסף: