מתכונים -
מאכלים לפסח
|
רכיבים:
200 גרם מרגרינה או חמאה
½ כוס סוכר
1 ביצה טרופה
300 גרם עיסת תמרים
1 כוס אגוזי מלך קצוצים
200 גרם עוגיות יין של פסח, מרוסקות
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן ממיסיםעל אש נמוכה את החמאה/מרגרינה ואת הסוכר. מסירים מהאש ומצננים במשך 5 דקות.
2. מוסיפים לסיר את הביצה ומערבבים היטב.
3. מחזירים את הסיר לאש (להבה נמוכה) ומוסיפים את התמרים. מבשלים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
4. מסירים מהאש ומוסיפים את האגוזים ואת שברי העוגיות.
5. יוצקים את תכולת הסיר לתבנית ההגשה, מקררים היטב.
|
|